Croquer nos raisins

 

L’Atmosphère


To discover

Sulfur is one of the antioxidants in wine, it is naturally present in grapes. Not adding it forces us to always control the atmosphere around the grape juice and the wine.

From this process came the idea to call this cuvée “Atmosphere”.

Enjoy its smoothness and richness as an aperitif.  With its brilliant deep garnet color. The nose of ripe currants and blueberries is very expressive. On the palate, it is a very nice balance between energetic and lively fruits and pleasant and round tannins.

 

News & shop

 
  • JT TF1 Amphorae

    JT TF1 Amphorae

    An innovative technique, wine vinified in amphorae

    AMPHORAE est une cuvée élevée 12 mois dans des « Amphores » de 140 litres en argile tournées à la main



  • L'atmosphère, à découvrir

    Croquer nos raisins

    L’Atmosphère

    Le soufre est un des antioxydants du vin, il y en a naturellement dans le raisin. Ne pas en ajouter, nous oblige à toujours contrôler l’atmosphère autour du jus de raisin puis du vin.